FACEBOOK MARKETING

Facebook marketing er effektivt og virker på flere niveauer. De fleste virksomheder kan få noget positivt ud af at annoncere på Facebook.

HVAD ER FACEBOOK MARKETING?

Facebook marketing er betalt annoncering på Facebook. Og målet med Facebookannoncer er som oftest trafik til websitet og konverteringer i form af salg, downloads, permissions, nyhedsbrev signups mv.

Det er altså ikke det samme som Facebook posts fra ens Facebookside og jagten på likes – med mindre selvfølgelig, man benytter Facebooksiden som sin primære platform på nettet.

JEG HJÆLPER JER MED MARKEDSFØRING PÅ FACEBOOK

Jeg elsker at arbejde med Facebook, og jeg varetager blandt andet Facebook marketing for flere af de virksomheder, der er nævnt på referencesiden. Og jeg kan også hjælpe jer.

Jeg startede med selv at bygge reklamer og målgrupper på Facebook tilbage i 2009. Jeg lånte et kreditkort i TDC’s marketingafdeling (jeg var ansvarlig for online marketing og Adwords/SEM hos TDC dengang), og så gik jeg i gang med at annoncere for TDC HomeTrio.

Siden da har mulighederne, teknikken osv. udviklet sig rigtig meget, og Facebook er desuden blevet en naturlig del af rigtig mange menneskers hverdag. I alle målgrupper.

Skal vi sammen øge jeres salg med Facebook Marketing?

Så send mig en mail her:

KLIK HER OG SEND EN MAIL

LÆS VIDERE, HVIS DU VIL VIDE LIDT MERE OM FACEBOOK MARKETING

HVORFOR VIRKER MARKETING PÅ FACEBOOK?

Facebook er et medie, hvor vi når ind til forbrugerne i deres eget sociale univers. Og det giver os en masse muligheder for at give dem relevante budskaber på tidspunkter, hvor de har tid til at kigge lidt nærmere på dem. Hvis vi altså interesserer dem.

For hvad er det, vi alle bruger Facebook til?

Tidsfordriv.

Vi hygger os med at køre ned over listen med updates fra vores netværk af venner og bekendte. Og vi stopper og kigger og læser lidt ekstra, når der er noget, der er sjovt eller interesserer os.

Og hvis det er udgangspunktet for os som virksomheder, når vi udtænker billeder og budskaber til vores Facebookannoncer (og Facebook posts for den sags skyld), så har vi mulighed for at vinde noget af forbrugernes tid og opmærksomhed og måske oven i købet få dem til at læse lidt videre om vores produkter og ydelser på websitet.

HVORDAN ANNONCERE MAN PÅ FACEBOOK?

Der er mange muligheder, når man vil markedsføre sig på Facebook. Min anbefaling vil som udgangspunkt være at prøve forskellige annonceformater – se eksempler på reklameformater på Facebook længere nede på siden.

BILLEDANNONCER

Video er det mest delte indhold på Facebook. Så en god, onlinevenlig video med underholdende eller interessant indhold af kortere varighed (for eksempel “how to”-videoer) er en stærk kilde til at få spredt brandet eller produktet ud blandt Facebooks brugere.

VIDEOANNONCER

Video er det mest delte indhold på Facebook. Så en god, onlinevenlig video med underholdende eller interessant indhold af kortere varighed (for eksempel “how to”-videoer) er en stærk kilde til at få spredt brandet eller produktet ud blandt Facebooks brugere.

ANNONCEEKSEMPLER

NEWSFEEDANNONCER – PC

ROTERENDE ANNONCER

MOBILANNONCER

NEWSFEEDANNONCER – PC

MÅLGRUPPER PÅ FACEBOOK

Ligesom Google så har Facebook også uendelige mængder af data om os forbrugere. De opnår for eksempel viden om os gennem

  • Websites vi besøger
  • Facebooksider vi liker
  • Demografiske informationer vi taster ind under vores profiler

Og det gør, at vi som annoncører får mulighed for at definere målgrupper til vores markedsføring på Facebook ud fra

  • Demografi
  • Adfærd
  • Interesser

FÅ HJÆLP FRA EN, DER ER SPECIALIST I FACEBOOK MARKETING

Kontakt mig og lad os få en snak om annoncering på Facebook. Jeg giver gerne et par gode råd, og jeg står klar til at hjælpe jer med at få mest muligt ud af jeres social marketing-budget:

Telefon: 2728 8032
Email: paludan@mensio.dk

Eller gå til kontaktsiden her:

Gå til kontaktsiden