BLIV FUNDET AF POTENTIELLE KUNDER PÅ GOOGLE

VI ARBEJDER MED VIRKSOMHEDER, DER SÆLGER SERVICES OG YDELSER – OG VI TROR PÅ, AT KVALITET ER DEN BEDSTE VEJ FREM.

For dig betyder kvalitet, at når potentielle kunder søger og ser en annonce for din virksomhed for første gang, så skal den tale til kunden og udstråle den professionalisme, du også selv udviser, når du taler med dem face-2-face. Det er den bedste måde at fremvise dit brand på og den bedste måde at indlede “dialogen” med kunden. Og det fører i sidste ende til en ordre eller aftale.

Vi har hjulpet mange virksomheder med at opnå et solidt flow af kunder gennem annoncer på Google. Og vi kan garanteret også hjælpe dig.

Kontakt os her

Hvad er Google Ads (AdWords)?

Google AdWords har skiftet navn til Google Ads. Men grundlæggende er produktet det samme som tidligere. Google Ads er betalte annoncer via Google. Det mest kendte er de søgeresultater, der ligger øverst og nederst på Googles søgeresultatside og har et lille “annonce”-skilt ud for sig.

Derudover dækker Google Ads også over bannerannoncer i Googles netværk samt annoncer med video og andre formater på YouTube.

I Danmark er annoncer på Googles søgeresultatside, altså det tidligere Google AdWords, det vigtigste område, når man arbejder med SEM, der står for Search Engine Marketing.

Send en forespørgsel

HVORFOR HAR DU BRUG FOR GOOGLE?

KUNDERNE LEDER EFTER DIG PÅ GOOGLE

Google (og andre søgemaskiner) er det eneste sted i marketingverdenen, hvor kunderne spørger efter dit produkt, din ydelse eller din virksomhed. Så simpelt er det. Alle andre steder prøver annoncørerne at fange kundernes interesse, mens de er i gang med noget andet.

Og kunderne finder produkterne, uanset om du er til stede eller ej. Hvis du ikke er der, så finder de dem bare hosdine konkurrenter. Og det mister du masser af potentielt salg på. Og potentielt mersalg. Og opsalg.

JEG ER SENIOR GOOGLE ADS SPECIALIST – MED KUNDE – OG FORRETNINGSFORSTÅELSE

Jeg startede Mensio i 2014 som selvstændig konsulent. Siden da er Mie kommet til, og sammen værner vi om vores kunder. Vi er erfarne, omhyggelige, strukturerede, søde og dygtige til det, vi laver. Og så følger resultaterne.

Den model, jeg bruger, virker:
Jeg har som medarbejder (før jeg startede Mensio) i to store virksomheder opsagt bureauerne og selv overtaget vores Google AdWords- og Bing Ads-kampagner. Jeg rev det hele ned og byggede det ordentlig op igen, og det øgede salgsvolumen og sænkede indkøbspriserne markant.

Det virkede faktisk så godt, at flere medarbejdere hos Google i en periode brugte mig som eksempel over for andre kunder. Og det har jeg derfor bygget min egen Google Ads forretningsmodel – Google Ads KundeflowTM op omkring, og den model bruger jeg til at hjælpe mine kunder i dag.

Jeg har i mange år selv bygget, optimeret og rapporteret på kampagner. Og jeg har trænet assistenter til at hjælpe, så jeg kunne dedikere tid til strategi og arbejde med retning og overblik og forretningen som helhed.
Så jeg ville aldrig anbefale jer annoncering, der ikke er fornuftig for jeres virksomhed.

Og så er jeg selvfølgelig certificeret i Google Ads, og det er Mie også.

HVILKE KUNDER HJÆLPER VI?

Vores fokus er på virksomheder, der arbejder med services og ydelser. Altså ikke traditionelle webshops.

Det vil sige, at vores fokus ligger hos virksomheder som for eksempel

 • Kursusvirksomheder
 • Håndværkere
 • Revisorer, bogholdere, advokater
 • IT-virksomheder
 • Konsulentvirksomheder
 • Trykkerier og medievirksomheder
 • Finans og økonomi
HAR DU EN FORESPØRGSEL? KLIK HER OG SEND OS EN MAIL

DET FÅR DU MED OS I MENSIO:

Meget større forståelse for dig og din forretning og dine kunder, end du har været vant til.
Og et kvalitetsniveau langt over normalen, hvilket smitter af på, hvordan brugerne på Google og andre platforme opfatter dig og dit brand.

Jeg har både arbejdet på kundesiden og som konsulent. Faktisk arbejdede jeg med webanalyse, Google Ads og online marketing i ti år, før jeg blev konsulent.
Det betyder, at jeg – i modsætning til konsulenter fra de fleste bureauer – har ti års erfaring fra virksomheder, hvor jeg har arbejdet i dybden med målgruppedefinition, slutkundeforståelse, digital kundeadfærd, onlinesalg, reklamer, budskaber og kommerciel kommunikation og meget mere, som reelt er hemmeligheden bag succes for virksomheder på nettet.
Ikke bare teknik, som mange ellers giver udtryk for.

Og så får du selvfølgelig specialist-kompetencer. Jeg har over ti års erfaring med Google Ads og en masse officielle certificeringer bag mig. Og det betyder, at jeg eller en anden specialist, som er trænet og i samme kundefokuserede mindset som jeg selv, vil sikre dig og din forretning professionel Google Ads kampagne- og annonceopbygning og -optimering.

Vi arbejder som Google Ads-konsulenter for mange af virksomhederne på referencesiden, og vi hjælper blandt andet med:

 • Søgeordstilpassede annoncetekster
 • Evaluering af keywords og annoncer
 • Udvælgelse og tracking af KPI’er
 • Rapportering på trafik og konverteringer
 • Insourcing af SEM / Google Ads
 • Google Ads-opsætning
 • Google Ads-optimering
 • Google Ads og Analytics konti
 • Træning af dine egne medarbejdere
 • Opsætning af konverteringstracking
 • Keyword-analyser og -udvælgelse

GOOGLE PARTNER BUREAU

Mensio er officielt Google Partner Bureau.
Det vil grundlæggende sige, at Google vurderer, at jeg er kompetent og tager mig godt af mine kunder.

Og det betyder også, at jeg har en direkte hotline til Google, som har assisteret i at løse en del særligt komplekse problemer for mine kunder, som ikke kunne være løst uden interne kontakter hos Google.

Er du i tvivl om noget, så spørg endelig

DE TO SPØRGSMÅL

FLERE OG FLERE VIRKSOMHEDER SPØRGER SIG SELV

1. KAN VI IKKE BARE KLARE DET SELV

Spørg dig selv:

 • tegner jeg lige så godt som grafikeren?
 • bygger jeg lige så godt som tømreren?
 • koder jeg lige så godt som udvikleren?

Svaret er sandsynligvis nej. Og hvis du heller ikke har baggrunden for at opbygge og optimere Google Ads, så overlad det til nogle, der er hjemme i området.

TRUE STORY:
Jeg har for eksempel en ærgerlig historie, hvor jeg over en periode på halvandet år opbyggede et virkelig godt og ekstremt rentabelt setup med annoncer på Google, som både jeg selv og kunden var rigtig glade for.
Men så tænkte kunden, at nu var det jo fint oppe at køre, og så kunne de vel godt overtage det selv og så bare have mig som rådgiver på sidelinjen. De havde godt nok ikke den store erfaring med at opbygge og optimere kampagner på Google. Men så kunne de jo altid tage fat i mig, hvis der var noget.
Og jeg kan godt forstå grundtanken: De ville få annonceringen knyttet endnu tættere til forretningen og dem selv, og de ville jo også spare mit fee. Men det kan gå galt.
4 måneder senere var setup’et “gået så meget i stykker”, at der nu (hvor de kontaktede mig igen) ikke havde været en eneste konvertering i knap to måneder – I kid you not!

Det er vigtigt, at den person – intern eller ekstern – der håndterer jeres reklamer på Google, har forstand på arbejdet og dedikerer sig til det. Det kan være forskellen på, om I oplever øget salg eller bare frustrationer og øgede omkostninger.

2. ER GOOGLE ADWORDS DET RETTE FOR DIG?

Ja, det er det garanteret.

Alle vil have en fordel i at blive fundet på Google, når kunderne er på udkig efter produkter eller ydelser som deres. Det er logisk.

Flere andre kanaler som email marketing, Facebook marketing, YouTube marketing og/eller retargeting vil ofte også være en naturlig del af dit marketingmiks, men du bør starte med Google Ads.

Og du skal få lavet kampagnerne, målretningen og annoncerne ordentligt. Ellers koster det dig både penge, kunder og brandværdi.
Vi kan hjælpe dig med at få lavet et velstruktureret, velskrevet og effektivt setup. Så sparer du din egen tid og bekymringer og er sikker på, det bliver gjort ordentligt.

ER DU I TVIVL OM NOGET ELLER VIL MÅSKE BARE I GANG? SÅ KONTAKT MIG HER

Følg Mensio på Facebook og LinkedIn