OM MENSIO

THOMAS PALUDAN

Mensio blev stiftet i efteråret 2014 af mig, Thomas.

Jeg hjælper mine kunder med at vækste deres forretninger på nettet. Jeg har mine absolutte styrker inden for onlinestrategi, business mindset og forståelse for det øko-system på nettet, som din virksomhed er en del af.

Og det er de grundlæggende elementer for enhver business, der vil have succes på nettet.
Uanset om målet er øget omsætning, effektivisering af marketing-indsatser eller større frihed uden tab af indtjening gennem bedre overblik i dagligdagen.

Jeg byggede mine første websites og affiliate marketing-kampagner som studerende tilbage i midten af 90’erne og har haft online marketing, salg og strategi som mit professionelle hverv siden 2004.

Igennem årene har jeg arbejdet mange år som specialist. Jeg har mange års erfaring med Google Ads (siden 2008), social media marketing (Facebook Ads siden 2009) og webanalyse (siden 2004) og har sideløbende stået for eller assisteret i opbygningen af succesfulde online salg- og marketing-strategier for flere både store og små virksomheder.

Jeg er go-to-guy inden for online marketing og strategi for flere mindre og mellemstore virksomheder i vidt forskellige brancher. Og det er også mig, der hjælper dig i “Karma Business PRO – 3-måneders Business Coaching-forløbet”.

MENSIOS PRIMÆRE ARBEJDSOMRÅDER

 • Online som salgskanal

 • Online business rådgivning

 • Digital mediestrategi

 • “How to grow your online business”

 • Google Ads

 • Facebook marketing

 • Instagram marketing

MIT NETVÆRK HJÆLPER JER

Thomas: “Jeg er selvstændig konsulent, og jeg hjælper og værner om mine kunder. Og jeg samarbejder med både kompetente freelancere og bureauer, som jeg kan trække på, hvis det kan være til fordel for mine kunder.”

Jeg har i perioder erfarne og kompetente freelancere ansat fast, så vi er flere til at hjælpe dig med jeres forretning og med at opnå jeres mål.

Det er selvsagt ikke altid, da det afhænger af antallet af opgaver. Men der er ingen tvivl om, at mit netværk kan være en fordel for dig. Og det trækker jeg på, når det giver mening.

THOMAS – BIZ LIFE FØR MENSIO

Før jeg startede Mensio i 2014, arbejdede jeg med digitale medier i 10 år på kundesiden.

I korte træk har jeg blandt andet disse erfaringer med i bagagen fra tidligere:

 • Fire år med webanalyse, digitale trends samt målgruppe-, kunde- og brugerprofiler hos DR og TDC

 • Seks år med SEM, SEO, Facebook, YouTube, RTB, retargeting, display, affiliates og pricerunners hos TDC og Viasat

 • Ansvarlig for onlinesalg og -shop i halvandet år hos Viasat

 • Insourcet SEM/Adwords hos både TDC og Viasat – revet ned, bygget nye setup fra grunden og optimeret

 • Oplært flere assistenter i SEM/Adwords-opbygning og -optimering

HAR DU SPØRGSMÅL? SKRIV TIL MIG VIA KONTAKTSIDEN

THOMAS ER GOOGLE DIGITAL C-LEVEL AMBASSADOR

Jeg har gennemført Google Partner C-suite programmet og er derfor nu Digital C-Level Ambassador.

C-suite programmet er designet til at sikre og styrke konsulentens digitale viden og kompetencer på C-level niveau – altså på toplederniveau – så denne kan hjælpe virksomheder på strategisk niveau gennem relevante diskussioner og handlingsplaner inden for den digitale markedsplads, online forretning og brand strategi.

MENSIO ER GOOGLE PARTNER BUREAU

Mensio har siden efteråret 2015 haft status som Google Partner Agency. Det betyder, at Google anerkender Mensio som en god partner for deres eksisterende og potentielle annoncører. Det gør de, fordi jeg opfylder visse kriterier, som grundlæggende er:

 • Jeg har de påkrævede Google-certificeringer
 • Jeg forstår og benytter Googles “bedste fremgangsmåder”
 • Jeg varetager et vist antal kunders Google-annoncering

GOOGLE ADWORDS-CERTIFICERET

Jeg er Google Adwords-certificeret (hedder Google Ads-certificeret i dag), og Googles egen definition i forhold til dette er:

“Google has recognized me as an AdWords certified professional, meaning that I’ve passed multiple exams that assess my product expertise. I’m qualified to help you grow your business on the web using Google AdWords.”

THOMAS ER GOOGLE MOBILE ADVERTISING CERTIFICERET

Jeg er certificeret i mobilannoncering via Google Adwords. Det vil sige, at jeg har bestået Googles eksamen, der omfatter grundlæggende og avancerede begreber inden for mobilannoncering, heriblandt annonceformater, budgivning og målretning samt kampagnemåling og -optimering.

KONTAKT MENSIO

Jeg kan garanteret hjælpe jer med at opnå mere salg og større synlighed med jeres online markedsføring.
Og jeg kan rådgive jer om, hvilke medier I skal benytte i den digitale mediestrategi og med at gøre webanalyse og data til en brugbar faktor i jeres onlineforretning.

Har du spørgsmål?

Ring på: +45 2728 8032
Skriv til: paludan@mensio.dk