REFERENCER

MIT MÅL ER, AT DU FÅR SUCCESS

Mine kunder er og har altid været en meget varieret gruppe. De veksler både over brancher og virksomhedsstørrelser, og det har givet mig en masse indsigt og meget forskellige opgaver

Fælles for alle mine kunder er dog, at de ønsker en konsulent, der engagerer sig i deres virksomhed, er fleksibel og erfaren og vil strække sig langt for at skabe succes online. Og det har givet rigtig mange gode relationer og og resultater.

KUNDER

Jeg har både langvarige kunderelationer og ad hoc-projekter – og både store og små opgaver.

Opgaverne varierer fra rådgivning og sparring om onlinesalgs- og marketingstrategi til de operationelle med kampagneopbygning og -optimering (primært Google Adwords, Facebook og LinkedIn).

Her er et udvalg af de kunder, jeg har arbejdet med siden Mensio blev dannet i 2014:

KUNDER

Her er, hvad nogle af mine kunder har skrevet om vores samarbejde

KUNDEUDTALELSER

Vi har et rigtig godt samarbejde med Thomas Paludan og Mensio i Salg- og marketingafdelingen hos Egmont Publishing. Thomas er med sine kompetencer indenfor online marketing, herunder Google AdWords og Facebook annoncering, en meget stærk samarbejdspartner, der altid har fokus på kampagnernes KPI’er, og han har sikret en yderst fornuftig ROI på både social annoncering og Paid Search.

Samarbejdet med Mensio har ført til betydeligt flere konverteringer på kampagner med fokus på dette i forhold til, hvad vi tidligere har opnået. Thomas er dygtig, fleksibel og nem at arbejde med, og han har gjort hele arbejdet med online marketing i dagligdagen meget lettere for os.
Derudover rapporterer Thomas grundigt og sikrer et transparent samarbejde.

Jeg vil varmt anbefale Thomas som både rådgivende konsulent og til eksekveringsdelen af online marketing.

Mads Wejnold, Digital Planner, Egmont Publishing

Vi har i over et år brugt Thomas fra Mensio som ekstern konsulent på Google AdWords og Facebook marketing i Danmark og Norge. Han har demonstreret en stor indsigt i både forretning og kunder, og hans tilgang til sit arbejde er altid professionel og vi har i perioden set gode resultater.

Vi har været meget tilfredse med samarbejdet og giver gerne Thomas vores varmeste anbefalinger.

Karina Kristel Pedersen, Digital Chef, Bonava A/S

Jeg har både fået nye kunder og positive henvendelser fra kolleger på de Google-kampagner og annoncer, Thomas har skabt for mig. Og ordrebogen er fyldt op det næste halve år. Virkelig godt og effektivt arbejde!

Mikkel Rosengreen, Tømrermester, rosengreen.net

Jeg har som ansvarlig for markedsføringen i Næralarm benyttet Mensio som digitalt bureau. For mig har det været både nødvendigt og værdfuldt med en så engageret og kompetent rådgiver som Thomas Paludan. Thomas er oprigtigt interesseret i at løse Næralarms digitale kommunikationsudfordringer, hvilket skinner kraftigt igennem i hans rådgivning, leverancer og rapportering.

Jeg modtager altid lidt mere end jeg havde forventet!

Michael Schuldt, Chief Operating Officer, Næralarm

Jeg tilbød Thomas jobbet som Digital Marketing Manager, men da han havde andre ambitioner, blev vi i stedet enige om en aftale som interim Digital Marketing Konsulent. Funktionen omfattede restrukturering af et Google Adwords setup, opbygning og vedligeholdelse af et digitalt program for ny leadgenering, samt et program for re-targeting.

Med teorien på plads er Thomas en specialist og “trusted advisor” på området for digital kommunikation og leadgenerering, samt drives af resultatmæssige forandringer. Thomas er særlig detalje orienteret, kender sine værdier, diplomatisk og ynder at lære og give fra sig.

Casper Engmark, Marketingdirektør, Colego

Jeg har været virkelig glad for Thomas’ hjælp. Han går helt klart et ekstra stykke for sine kunder, og resultaterne har været super. Bl.a. har han fået salget via Adwords på 2skin.dk op fra ingenting til at give 9 gange pengene til Google tilbage i omsætning. Og det er jeg rigtig glad for.

Han har hjulpet med både Google Adwords, Google Shopping, SEO og med at skrive forskelligt tekstmateriale samt lave noget SEO for mine websites http://www.2skin.dk, http://www.dp-airless.dk og http://www.danmag.dk, og jeg vil klart anbefale andre at samarbejde med Thomas om den slags opgaver.

Daniel Gadus, Indehaver, 2skin.dk og Danmag

Jeg kan give Thomas Paludan fra Mensio mine bedste anbefalinger. Thomas har i hele processen arbejdet yderst professionelt og effektivt med opgaven, som er blevet løst til perfektion.

Kenneth Davidsen, Indehaver, modeslips.dk

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE JER MED AT OPNÅ RESULTATER, DER FÅR JER TIL AT FNISE LIDT BARE VED TANKEN?

Det vil vi rigtig gerne, så ring på 27 28 80 32 eller udfyld kontaktformularen:

KONTAKT